聽講要排好耐隊先食到,我哋就好好彩好快有位,前後唔洗等5分鐘。用QR code點餐好方便,攞住自己手機就可以睇餐單,好多特別嘅壽司,可能舖頭選用新鮮食材,到我地第二轉再想加單嘅時候,好多都已經 ”無法供應”。蟹肉蟹膏細卷 (HKD 65 / 份)細細卷好多蟹膏係上面,好鮮甜,每一啖都食到滿滿嘅蟹膏味道,鐘意食蟹膏嘅一定要點滿滿三貫 (HKD 158 / 份)一份三細碗食物嚟嘅,有海膽、三文魚蓉、同三文魚子,全部有飯係底蟹肉蟹膏沙律 (HKD 55 / 半份)幾意外嘅係好多蟹膏蟹肉,只有個底一層係生菜活章魚吸盤軍艦 (HKD 18 / 件)出面少見有章魚吸盤嘅軍艦 / 壽司特選手握壽司盛盒 (HKD 298 / 份)好大條嘅鰻魚壽司,拖羅、蝦、松葉蟹腳好新鮮、玉子有少少甜活北寄貝壽司 (HKD 75 / 件)好大件,好鮮吞拿魚赤身壽司 (HKD 18 / 件)好大塊嘅吞拿魚赤身,味道一般整體食物質素唔錯,新鮮,環境簡約舒服,如果有多d款式選擇會更好

”無法供應”。

蟹肉蟹膏細卷 (HKD 65 / 份)

滿滿三貫 (HKD 158 / 份)

蟹肉蟹膏沙律 (HKD 55 / 半份)
幾意外嘅係好多蟹膏蟹肉,只有個底一層係生菜

活章魚吸盤軍艦 (HKD 18 / 件)
出面少見有章魚吸盤嘅軍艦 / 壽司

特選手握壽司盛盒 (HKD 298 / 份)
好大條嘅鰻魚壽司,拖羅、蝦、松葉蟹腳好新鮮、玉子有少少甜

活北寄貝壽司 (HKD 75 / 件)
好大件,好鮮

吞拿魚赤身壽司 (HKD 18 / 件)
好大塊嘅吞拿魚赤身,味道一般