2019-10-20 370 浏览
哩间店舖开左都好一段时间,还记得新开张时,我地好惊讶系一个屋邨地方开间好似几有质素价钱唔算好贵既食店,有无得做呀? 新开张果时排队排到痴晒线,依家食饭时间都会排队,不过无之前咁夸张啦。咁我地都食过好几次,款式多,有贪心既款,有小食多姿味既,亦有大胃口既选择,我地比佢吸引既系其中一款小食,薯饼系列。讲返今次,食左咁多次点解要出post,因为我真系觉得佢已经差左,好希望佢改进下。泡菜豚肉拉面,面底都好大系够饱既,泡菜同豚肉都唔小算足料,但个汤底系唔热嫁,暖暖地only,拉面系熟既但仍然偏硬身,sorry!我今次只系食晒啲𩠌同两啖面已经停手。牛肉薯饼,上台好热,即炸好香喷喷,薯味无以前咁浓郁了,味道还可以

牛肉薯饼,上台好热,即炸好
香喷喷,薯味无以前咁浓郁了,味道还可以
2019-10-14
等候时间
10 分钟 (堂食)