2022-11-10 604 浏览
2022.11.10 lunch唉!最後一次! 雖然服務依然好,係值得讚嘅👍🏼 好可惜⋯⋯食物質素就⋯⋯ 加上啲廚唔知想點,嬲😠👎🏼👎🏼👎🏼今次嚟,有少少新嘢,叫飯,叫麵可追加小吃兼送杯南非凍茶。 見有個芝麻波菜$22蚊,有埋飲品都ok就加左。 女友要醬油豚骨拉麵,我要個炙燒豚肉半熟玉子丼飯。 芝麻波菜都整得幾好味,係細咗啲,杯茶就好似飲緊酸梅湯咁,都ok,但落單叫走冰,點知變咗多冰😐而女友覺得個拉麵冇之前咁好味,拉麵質地好似唔同咗。而我飯⋯⋯唉!又耐啦、望落去簡直白烚肉咁,知唔知咩叫炙燒呀? 激死😠 仲要俾我哋見到係微波爐拎出嚟⋯⋯仲咩無端端要我食微波爐嘢,仲要今次啲肉特別肥😒 好彩嘅,係啲肉都有醃過,都有味道嘅。但食完後,攪到我個喉嚨有啲唔舒服,好熱氣咁,總之就嬲啦,話晒呢個飯仔都要$68!竟然俾啲咁嘅嘢客人😕⋯⋯失望!所以係唔會再嚟!😑p.s. 唔好意思,食咗半隻蛋先記得影
2022.11.10 lunch

醬油豚骨拉麵
炙燒豚肉半熟玉子丼飯

p.s. 唔好意思,食咗半隻蛋先記得影
2022-11-10