跟女朋友搵食, 我們附近什麼都吃過, 在豪無信心的情況下, 跑入呢間餐廳. 裝修幾古老, 幾有特色, 坐底左, 發現隔離枱d野食濃晒咁, 心想今次中招了, 叫左2個餐一個係帶子雞八, 一個係牛柳鐵板, 未上菜, 就見到上菜位下面有d食過的餐具, 好dirty! 希望餐廳要改善! 這令我有想死既感覺, 上來兩個羅宋湯, 在陰影底下拼死一喝, eeeee 唔錯喔, 油比較多, 但湯既牛味濃, 是不錯的羅宋湯. 主菜上來, 兩個主菜都叫了蒜容汁, 一上來, 外型真係令人唔想食, 但為了要向女友示範, 首先吃下, 發現同外表差太遠, 味道就有點金鳳既感覺, 但絕對比佢更有肉既質感, 食落真的令人改觀!