2019-08-20
因為上網見到啲相覺得好靚,所以就同朋友嚟左呢間食,一入到去間餐廳,就覺得間野嘅環境乾淨,裝修簡單得來又帶點華麗,因為我係平日夜晚去,所以唔算好多人,環境清靜,啱晒三五知己圍埋一齊傾計同食嘢。👍🏾👍🏾👍🏾至於食物方面,我就覺得每樣餸都好平均,冇乜特別出色或者食起上嚟有「嘩!」一聲嘅感覺,但因為每樣食物嘅賣相都好吸引,所以係絕對可以影相呃like 的!呢個黑蚊蚊嘅包啲頭髮係肉鬆嚟嘅,第一眼就覺得好可愛,根本就唔捨得食!呢個上湯雜菌雖然賣相就冇乜特別,但我覺得幾好食呢個燒賣幾特別,我覺得入面個餡同平時喺酒樓食嘅燒賣係有啲分別, 但我講唔出有咩分別,不過我唔係幾鍾意食呢隻雞翼我食到好「論盡」,因為見到好多like 所以就揀咗,但我覺得有少少失望,個皮好硬同好痴牙,下次應該唔會再叫個燉湯我唔記得咗影入面有啲咩😂🙈飲落覺得都不過不失既,鍾意飲湯嘅話,都可以叫一盅試下
呢個上湯雜菌雖然賣相就冇乜特別,但我覺得幾好食