2019-12-30 174 浏览
牛角次男坊丼定食(美國草飼牛腹腩) 配前菜及汽水Gyukaku Jinanbou Signature Rice Bowl Set (US Grass-Fed Beef Brisket)HKD88味道: 7️⃣環境: 8️⃣性價比:7️⃣推介度:7️⃣-==================牛角次男坊嘅燒肉丼嘅賣相打卡一流😂💯面頭大概鋪滿8至10片牛肉,側邊亦都有4片紫菜, 小鳥胃嘅人應該會食唔哂😂本身對佢都好大期望, 但食落我就覺得不過不失啦😐首先佢啲牛肉唔係好熱, 可能店員要 逐片放上去嘅時候令到啲牛肉凍左, 牛肉嘅肉質亦都唔夠淋有啲肉會有牛筋...牛肉望上去好似好濃味咁, 但味道只係停留喺表面唔夠入味😔(可能係我太重口味啦🤔)好大機會係啲牛肉已經燒定待用, 所以啲牛肉唔熱亦唔夠juicy, 太可惜啦😭-
牛角次男坊丼定食(美國草飼牛腹腩) 配前菜及汽水
HKD88