2005-03-19 3 浏览
已經聽聞呢間野服務同食物質素麻麻,所以嚮屯門做野做左咁耐,同事都唔會提議黎呢度食. 點知最近有位高層話好想食越南野,堅持要試下,我地唯有就範..我地7個人,坐對正門口張臺都唔緊要,但果張係6人台,要加凳嚮側邊先坐到第七個,d台又細,迫迫夾夾咁,成餐飯都係縮下縮下咁食.d野又唔係特別好味,大路野例如春卷,香茅牛肉,豬扒都係普普通通,最難食係串燒牛肉同札肉,前者多筋,舊肉又實,根本咬唔開,後者d味好怪,食左半舊都唔想再食. 服務差到極,叫果個呀姐比多兩隻碗同兩對公筷,佢大姐一句得過黎,"我好忙呀! 一陣先比你啦,你見唔見我未停過手腳呀!" 嘩,真係想一巴星埋去! 之後有個同事見等得太耐不如自己去羅,佢番黎果陣話有另一個呀姐同佢講,"你想羅咩呀,你要我幫你羅啦,唔好巢亂我地d野先得架!!" 佢串番呀姐,"你地真係咁好服侍我都唔使走出黎自己羅啦." 點知呀姐竟然仲駁咀,"咁你耐心d等下啦,呢度個個都咁多野做,邊得閒理咁多呀!"今時今日,真係好難再見到咁差服務,難為佢地仲可以咁厚顏無恥,咁都做得出...服務比佢0分都嫌多, 應該比負分.

服務比佢0分都嫌多, 應該比負分.