2010-05-31 16 浏览
前兩個星期同朋友去APM行下見到LEE間PIZZA好似D野食好吸引咁 又唔多人等位就走入去試一試我地叫左一個二人餐 詳細食左D咩唔太記得只係記得個忌廉湯無咩料同埋D味好淡而個PIZZA同意粉都OKAY好味本身我地都覺得滿意但係去到後來D STAFF0既態度真係令我地好嬲本身個餐有一個芝士餅附送我地食完個MAIN DISH好耐都無人問我地可唔可以上DESSERT最後我地自己叫STAFF叫佢送黎佢地一邊話好好好 但係完全係敷衍你 然後隔左幾秒就無左一回事我地足足等左45分鐘個CAKE都無黎0個陣仲要已經成間餐廳已經無哂人聽到佢地D STAFF詬可以收工 仲要0係我地面前嘻嘻哈哈我地終於忍無可忍 叫左個經理0黎問佢究竟個CAKE係無定係點點知全間餐廳0既STAFF好似即刻比面色我地睇黑哂面好似係我地無理取鬧咁 最後件CAKE送到0黎仲要連2/3掌心大都無!真係好不知所謂! 全間餐廳D人都游緊魂咁唔知做咩好差0既餐廳! 即使野食幾好食(況且唔係真係好好食)都唔會再去!
前兩個星期同朋友去APM行下
見到LEE間PIZZA好似D野食好吸引咁 又唔多人等位