好耐無去荃灣, 今日同老婆去食晏, 特登去力生三樓江戶前懷念一下, 但已轉手為浦和睇佢午餐, 比江戶前時貴10蚊, 定食價要 46-56但諗住浦和都有名, 難得同老婆食晏, 好味貴D無所謂, 而且四五十蚊, 同尖咀/老銅一樣價一入去, 一點點鐘, 成個場竟然只坐了一成, 好冷清, 心知不妙坐底點了一客滑蛋豬扒, 一客滑蛋雞肉等食期間, 發現筷子好大撻面漿! 已經乾硬晒, 污糟係日本餐廳的死罪!!然後等咗15分鐘!! 我老婆個滑蛋雞先到雞肉好大雪味, 收咁的價錢, 畀咁的質素, 吉野家的味道都好過佢然後到廿分鐘, 我滑蛋豬扒仲未到!!搞到我發忟憎話唔要啦之後一分鐘就到, 味道一般, 真係唔值46蚊囉!!快快食完原來仲要加一合共100齊頭在荃灣, 力生廣場咁的廉價場, 低檔次味道, 但尖沙咀價錢仲要個場無乜人之下, 要等20分鐘!!??一個高瘦打粉紅軚的類似經理物體就成日企響門口打牙骹打工仔得一個鐘食飯時間咋喎我而家知點解無客我只想講我第一次寫鬧人食評, 因為實在忍唔住香港競爭咁大, 呢無心經營的食店遲早淘汰

睇佢午餐, 比江戶前時貴10蚊, 定食價要 46-56
坐底點了一客滑蛋豬扒, 一客滑蛋雞肉
然後等咗15分鐘!! 我老婆個滑蛋雞先到
然後到廿分鐘, 我滑蛋豬扒仲未到!!
搞到我發忟憎話唔要啦
之後一分鐘就到, 味道一般, 真係唔值46蚊囉!!
快快食完
原來仲要加一
合共100齊頭
在荃灣, 力生廣場咁的廉價場, 低檔次味道, 但尖沙咀價錢
仲要個場無乜人之下, 要等20分鐘!!??
一個高瘦打粉紅軚的類似經理物體就成日企響門口打牙骹
打工仔得一個鐘食飯時間咋喎
我而家知點解無客
我只想講
我第一次寫鬧人食評, 因為實在忍唔住
香港競爭咁大, 呢無心經營的食店遲早淘汰
2009-10-12