-那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ @nagetwfood -@nagetwfood 好味到已經榮升咗做我既愛店之一❤️❤️❤️係我既comfort food🤤呢間位於大角咀既台式小店連平日都會見到門外有條人龍、外賣訂單接不斷,可見佢既人氣之高😳第一次去食完已經回味無窮,所以隔咗排又再去多次😍-那個滷排骨便當 $66那個既招牌大大塊滷排骨,有我成塊面咁大!🤯排骨醃得好入味,外皮都炸到好脆💕但肉質方面,我個人覺得差咗少少🤏🏻接近骨既位置有多d油脂既肉就juicy d,其餘既就偏乾🤭希望店家可以改善下啦~但個汁撈飯食果浸味,真係好有家的味道,令我胃口大開🤤-臺南蝦捲便當 (鹽酥) $58蝦捲外貌看似平凡,但食落有驚喜!蝦肉爽口彈牙,食到蝦既鮮味而唔係雪藏味!😤而外層脆口,沾上少許既椒鹽粉,為整個蝦捲增添一d鹹香~唔會淡某某!-那個滷雞球便當 $66係呢3個便當入面,我最鐘意滷雞球🥰❤️雖然佢個滷汁同滷排骨係一樣既,但因為係雞肉既關係,所以肉質會滑d Juicy d💕最重要係冇雪藏味呀!雞球既份量超足,有5大舊咁多!🤩包你一定食到好滿足,肚仔脹卜卜咁行出門口😋-飲品方面,我有試過佢地既「南投炭焙烏龍」同埋友人叫既「
那個ㄋㄚˋ ㄍㄜ @nagetwfood
@nagetwfood 好味到已經榮升咗做我既愛店之一
❤️❤️❤️係我既comfort food🤤

那個滷排骨便當 $66

那個既招牌大大塊滷排骨,有我成塊面咁大!🤯

臺南蝦捲便當 (鹽酥) $58

那個滷雞球便當 $66

飲品方面,我有試過佢地既「南投炭焙烏龍」同埋友人叫既「高原黑蕎茶」。兩款茶底都好有質素👍🏻
我個人就鐘意「南投炭焙烏龍」多d,茶味帶多點回甘同有烘烤過既香氣☺️

BTW我仲想讚下小店既侍應哥哥們都好溫柔好有禮貌好貼心!!!由入座、落單到俾錢,都令人覺得賓至如歸,食完餐飯係開心咁走!係度真係要多謝你地,明明咁忙都仲有咁好服務😭😭😭大家真係要多多支持呀!
提提大家~💁🏻‍♀️

‼️以上3個便當都會包含一杯$25飲品同5款配菜!!!!你冇睇錯!係5款呀!!!!🤯仲要每樣都好好味,唔係hea你架!睇得出店家既用心❤️

‼️每個餐都可以叫少飯、多飯、甚至走飯、轉沙律菜,店家好貼心呢~建議女仔可以叫少飯💁🏻‍♀️(我每次叫少飯都食到勁飽🤣)飯量唔夠的話,我見隔離枱叫添飯都可以🙈

‼️聽講滷排骨經常係開舖冇耐就會售罄,所以想食的話要趁早哦~