2016-11-16
之前聽到朋友話佢地龍蝦吾錯 今日專登約左男人黎試下先,一入到去都見到已經有人點黎食,都幾大隻喎……二話不說即刻點左個朋友推介我的黃金芝士燒原龍蝦先。個龍蝦雖然等耐左d,應該係即燒,但一上黎吸睛度級高,我地已經忍吾住食..臨中間男人先講做咩吾影相..哈哈。龍蝦肉質彈牙,味鮮,重有d juicy,加上芝士,好好味,我地掙住食,哈哈!燒特級牛利條,燒得又熱而且好香,牛利口感不錯,想食菜的我們都叫左川香肉碎燒茄子,係食串燒必點菜式之一。呢間店好貼心甘上菜時已經去左茄子皮,食時好方便。辣辣地又加肉碎,好夾。燒鍋噴泉蛋醬飯…個燒飯係廚房炒好左,出黎用鍋既熱力加芝士同蛋醬再炒一炒,直情拉到絲出黎添,好香,好食,而且都幾飽肚下添。川香海蜇頭拌青瓜,海蜇頭有o趙口,粒粒都大大粒黎拌青瓜,辣得黎剛剛好,正!成餐飯坐得都舒服而野食夠熱夠新鮮,唔錯唔錯。
成餐飯坐得都舒服而野食夠熱夠新鮮,唔錯唔錯。