2015-01-09
在beecrazy買了團購票,選擇訂星期四的1700-2100時段剛好下午5時正到達,不用等位就能立即入座,入座後職員熱情講解用餐時間,方式,各餐碟用法。由於團購時已寫明包生蠔及刺生,所以每人都派左張貼紙,出去拎生蠔,長腳蟹同刺生時要show 1 show出黎先有得拎 生蠔同長腳蟹一路放係雪櫃,拎出黎都好fresh生既有好多簡:雞,牛,豬,魚,腸仔,瓜,菜,茹,蝦,壽司等等 d肉好似賣bbq食材既店熟既就似百佳賣雙送飯咁,咕嚕肉,魚香茄子等等飲品凍有百事可樂,美蓮達,七喜生啤熱飲有黑咖啡,白咖啡,台式奶茶,朱古力咖啡有人參雞湯,羅宋湯及腐竹雞蛋糖水(三個都好足料,好濃)有一d炸物,如麥樂雞,薯角甜品區有不同草餅,有2款雪糕有設健康隔油紙,黑晒可叫職員換,隔一隔油感覺d食物會好d食左2個鐘到7點幾重精彩開始有特別野,如牛舌,羊架,花之戀壽司,腐皮軍艦,焗蠔,泡芙,提拉米蘇就算真係食唔足3個鐘野食,真係坐都坐到7點後再食特別野真的如團購票寫$148由1700-2100,只再加每人$34小費座位非常闊落,成枱肥人都不怕最特別是一般呢d食店會好重油煙,食完會成身臭晒,但這間的通風做得非常好,就
剛好下午5時正到達,不用等位就能立即入座,
入座後職員熱情講解用餐時間,方式,各餐碟用法。
生蠔同長腳蟹一路放係雪櫃,拎出黎都好fresh
熟既就似百佳賣雙送飯咁,咕嚕肉,魚香茄子等等
飲品凍有百事可樂,美蓮達,七喜
生啤
熱飲有黑咖啡,白咖啡,台式奶茶,朱古力咖啡
有人參雞湯,羅宋湯及腐竹雞蛋糖水(三個都好足料,好濃)
有一d炸物,如麥樂雞,薯角
甜品區有不同草餅,有2款雪糕
有設健康隔油紙,黑晒可叫職員換,隔一隔油感覺d食物會好d
食左2個鐘到7點幾重精彩
就算真係食唔足3個鐘野食,真係坐都坐到7點後再食特別野
座位非常闊落,成枱肥人都不怕
最特別是一般呢d食店會好重油煙,食完會成身臭晒,但這間的通風做得非常好,就算燒足3個鐘野食,個身都無任何味,真係好正!!
絕對會再買團購票再食過!雖然普通walk in入去都ok,不過團購埋真的非常抵食!!!