2021-09-21
想食放題好耐啦,難得今日有人肯同我一齊喪食,一於去大食番一餐先!我地7點左右上去,好彩唔洗等位,原來入面環境超大。基本上好多卡位,又大部分都係梳化位,坐得舒服。仲有大卡位咖,餐枱中間放左隔板,一大班人食都可以坐埋一齊!而家放題都用QR code落單,都幾好,又清晰又唔會浪費啲紙。所有項目都一目了然,鍾意食幾多都入幾多。。。仲有呢度原來有個自助區,出面可以凍海鮮,有螺,蝦,青口。又有麥樂雞,薯條,牛角包,又有兩款中西湯,等野食嚟之前可以食住呢啲小食凍盤先。放題第一時間緊係要點刺身!最中意食甜蝦,赤蝦,生蝦,帶子,赤貝,榮螺。好特別我地係唔點三文魚同吞拿魚😂所以不停都係點蝦蝦蝦!壽司🍣呢度啲壽司細細件,一啖一件,飯亦唔會好多件。大家睇下,每件飯都好小,材料好大舊。特別推薦花之戀!好好食!海膽手卷必食,海膽有鮮甜味!跟住當然要食熟食啦。牛舌同羊架都好好食!牛舌好大片,唔會un,岩岩好!羊架好大件,啖啖肉,肉質好鬆軟,好香羊味!我食左2件,好正🤤🤤仲有炸物,有好少見嘅炸鮮奶,炸得好滑又香牛奶味。榴連波波唔洗多講啦,榴連控必點,裏面嘅榴連醬真係好正!不過炸蠔粉太多。重點仲有天婦羅,真係即點即炸,
壽司🍣
海膽手卷必食,海膽有鮮甜味!
仲有炸物,有好少見嘅炸鮮奶,炸得好滑又香牛奶味。榴連波波唔洗多講啦,榴連控必點,裏面嘅榴連醬真係好正!不過炸蠔粉太多。重點仲有天婦羅,真係即點即炸,熱辣辣咖!
仲有其他熱食,有燒鰻魚,好好食,又厚肉,燒得好香!比目魚,魚肉好滑,不過偏咸,仲有焗帶子 ,真係好正!清酒煮蜆好鮮甜。記得要點燒菠蘿,一口咬入去爆汁!
埋尾再點左份海鮮粥,食到最後清下個腸胃就最好。
除左出面有雪米糍同雪糕之外,記得可以點每人一杯名牌雪糕咖!飲品除咗汽水茶類,仲有啤酒🍻唔可以錯過仲有清酒梅酒!
呢度啲服務都幾好,上枱食物時會講多謝,又有人不停執走啲碟,坐得舒服!點幾多件都算嚟足,呢方面做得好好!讚👍🏻平日食2個鐘,價錢合理,$258食2個鐘,食物質素亦幾好,服務唔差。
只係走嘅時候等𨋢等左好耐。。。。