好高興呢,已經好難引發我,沒有邀請底下寫食評了。今日來到迪士尼做一下米奇老豆,去到呢間大街餐廳,事實呢間餐廳都OK貴…不過就腳冇辦法啦。睇我食評嘅人都知會講吓揸車先,泊車$260.1日。如果你屋企附近有地鐵去方便當然搭地鐵。冇得輸。還有一點很有趣嘅,我睇到樂園其中寫住平板車可以進入樂園,但現實係唔俾㗎。呢點係要留意番。順便講吓迪士尼啦,好玩的,不過價呢,就OK搶。原本以為迪士尼冇乜刺激嘢,後來未來世界嗰個過山車我直程感覺有危險😂😂,其他都係OK冇問題放心。玩完去到五點幾,就食嘢啦。去到呢間嘢,又問我哋有冇book枱,我話冇佢就話要排隊,排隊冇問題。但係餐廳裏面明顯好多空枱,你學蘋果節牙膏,都做得好啲唔好俾人排隊嘅時候睇到🙏🏻入到去叫嘢食啦哎呀我都唔講,自己睇相…..$400一個人唔係問題,真係用可憐來形容。可以的話改進一下。你可以設定每人最低消費,咁我嗌多幾樣嘢食怕咗你唯一可以讚就係嗰碟「芥辣」有老竇個樣😄😄

入到去叫嘢食啦哎呀我都唔講,自己睇相
…..

$400一個人唔係問題,真係用可憐來形容。
可以的話改進一下。

你可以設定每人最低消費,咁我嗌多幾樣嘢食怕咗你

唯一可以讚就係嗰碟「芥辣」有老竇個樣😄😄