2017-07-25 1287 浏览
一放工饿饿哋,就同同事仔喺铜锣湾觅食。无意中行咗去渣甸中心,成栋都系食肆,好多选择。同事仔因为心情不佳所以拣咗去食豪啲,就拣伊吕波。众所周知,呢间日式烧肉都系主力贵价日本靓牛肉,一入去已经做好心理准备要好贵,点知一坐低见到个烧肉放题5牌,即刻放心晒。放题有两款,我哋拣咗$298包52种食物选择,嗱,唔包嘢饮,净系有杯茶。不过又包饮汤啵,最后我哋都无加钱叫嘢饮。落柯打系写落张memo 纸度,都几随心嘅。一落咗单佢就即刻开著个炉预热。食物方面,主打牛里脊肉同牛舌好好食,肉质好juicy,其他可以少叫啲啲。😁尤其是系贝壳类,唔新鲜成盘都有沙的。总括嚟讲,食品质素好好,除肉类外,菜嘅种类都好多,连泡菜都有,如果可以包一罐饮品就更好。

总括嚟讲,食品质素好好
  • 牛舌
  • 牛里脊肉