2018-11-01 108 浏览
一向都覺得呢間野有D貴, 但要讚既真係服務態度, 好專業﹐ 講真真係有D台灣既service感覺。  之前食左個窩夫一直未有時間去寫, 我覺得球雪糕係精髓﹕ 其實所謂既貴真係一分錢一分貨, 我好肯定呢球係吃緊掉品牌既冰淇淋! 而呢件WAFFLE加左MOCHI裡面煙煙韌韌﹐ 而外皮少少脆加埋名牌雪糕真係無得輸!  我比9分 =)   是次食Dazzling遇到一個小插曲, 令我覺得呢班人做野真係好得: 有個女40歲香港人一入去就講英文, 問點解要同客人講國語, 男侍應已經解釋得好清楚係公司要求, 但呢位呀太大抄大鬧話自己靜係識講英文, 最後當然無幫襯, 我見果位男侍應事後好平靜無投訴繼續專心工作, 我覺得年紀輕輕已經EQ這麼高要讚讚﹐ 應該都關培訓事吧。
﹐ 而外皮少少脆加埋名牌雪糕真係無得輸!  我比9分 =)

2018-08-07
下午茶