2016-08-19 308 浏览
據聞觀塘區近年開左好多唔同新食店 為食既我當然唔執輸 上網search下有咩好野食 無意中搵到呢間LM cafe諗住下班後既觀塘區唔會太多人 點知7點半去到 餐廳門外已經企左好多人 唔知係咪HAPPY FRIDAY既關係呢好在地方大 唔算等好耐就有位 打開menu 大件事喇 得兩個人但好多樣野都想食 怎麼辦由於小食選擇好多好吸引 所以苦思一輪 決定揀一客all day breakfast做main course 兩個人share食 等可以試多個小食all day breakfast有兩塊大大塊多士 炒蛋 煙肉 煙三文魚 茄汁豆 同最吸引既牛油焗大啡菇 軟綿綿既大啡菇吸晒牛油既香味 好香菇味好juicy呀 跟餐仲有沙律同特飲 (濃朱古力/Green tea latte)小食方面 實在太多選擇 好多野想食揀左黑松露薯條 , 同韓式炸雞薯條好幼身 松露醬好好味韓式炸雞 意想唔到幾好味 炸雞上有蜜蜂同脆脆 味道好夾 蜜糖既甜味亦有效減低平日炸野既油膩感由於食物既份量都唔小 所以食唔落甜品 希望下次可以試下窩夫啦

好在地方大 唔算等好耐就有位

打開menu 大件事喇 得兩個人但好多樣野都想食 怎麼辦

小食方面 實在太多選擇 好多野想食

揀左黑松露薯條 , 同韓式炸雞
薯條好幼身 松露醬好好味

2016-08-05