2021-08-23
想打邊爐,咁啱朋友諗起呢一間可以坐outdoor 佢試過話OK, 即日Booking又有位,就試一試好唔好食一入到去都幾full下,outdoor 每張枱都有風扇,但如果真係好怕熱的話都係建議坐裏面,因為如果你食辣的話食食吓都會係咁出汗覺得好熱,環境方面都尚可但係網絡收得好差,員工服務一般,我哋食到一半有員工同我哋講有人客想坐外面問我哋介唔介意轉枱,我哋梗係介意啦,食緊野無端端要轉另一張枱仲要係打邊爐😤食物方面,每一碟都係細細碟,幾十蚊,其實咁樣都好,如果份量好大的話,人好少就唔可以選擇太多,牛嘅部位都多,Order左5款牛,牛嘅話淨係覺得只有一款好食,其他牛嘅部位都麻麻地,其餘嘅食物都尚算平均但唔覺得真係好好時間可以坐到10:00,打邊爐的話都有啲緊迫,埋單平均每人$500以上,如果$500以上嘅邊爐可以選擇其他地方更好!只能夠講句不過不失!
就試一試好唔好食
只能夠講句不過不失!