2021-04-03
一行6個人食最新既套餐慶祝生日 已經預早一個星期預訂(枱+套餐) 最後上到甜品 通知都冇 塞咗熱既紫米露俾我哋 但餐牌係寫冰花南瓜西米露 - 發生咩事?擾攘一陣 經理阿姐過到黎一開始已經態度極差 黑哂面 話西米露賣哂 但我哋一早已經訂咗個餐 點解會冇留俾我哋?同埋賣晒係咪應該要單聲 而唔係未經同意就上紫米露?可能席上有人唔食呢? 經理係咁話 “冇 可 能” 俾到西米露我哋 又話我哋個餐已經有優惠 “冇 可 能” 俾到其他補償我哋 語氣極差 似乎係睇唔起人食減價餐 睇嚟呢位經理都唔係想解決問題 只係想同人鬧交我哋只係覺得廚房出唔到西米露 可以同我哋講聲 而唔係無啦啦迫我哋食紫米露 仲要一副你食減價餐你唔配既態度 咁樣未免太唔尊重最後佢既offer係俾4碗南瓜西米露我哋 差2碗就扣2位切餅費 受咗佢咁多氣 先食到餐單上既野加換黎50蚊優惠 都幾失望