2021-10-07 262 浏览
不太愉快,所以相都無影,非常可惜。對食評無特別興趣,呢間質素幾突出,所以先想分享下。一間類似飯堂嘅 己人食市。我地就第一次去,叫咗魚腸焗蛋好大大碟,但走咗魚腸,99%是蛋,個面真係焗得好靚,成枱每人都話只食到一小塊魚腸,連碎也沒有。一碟魚雲係有2塊類似魚頭嘅部份,其他係一塊塊不知明部份嘅肉,應該食過魚雲都知呢碟唔係魚雲,可以話成碟唔知咩嚟,整體份量只有半碟。都有味道ok的,泡椒鳳爪,炸豆腐有半碟,魚球同街邊隻大粒魚蛋差唔多大粒,味道唔錯,豬肺湯燉得非常非常好,燉湯好少咁咸。佢有汁嘅野都落足,例如淮山嘅胡麻漿、蒸不知明魚嘅豆豉漿、魚球嗰碟蜆芥都落得好足,如果講食漿佢係比多你,可惜重點唔應該响呢度。另外伙記好客氣,但放菜嗰時一定要讓位比佢地,男伙記放野落枱會推開你撞你。環境非常舒適,無熟人食開不適合 嘅地方。習慣好評,星星都盡量比足啦
不太愉快,所以相都無影,非常可惜。
對食評無特別興趣,呢間質素幾突出,所以先想分享下。
一間類似飯堂嘅 己人食市。

環境非常舒適,無熟人食開不適合 嘅地方。

習慣好評,星星都盡量比足啦
2021-10-05