2018-07-19 368 浏览
真係太過份喇,首先個中吞拿魚腩海膽卷,真係完全同個圖片不符,看圖片好吸引,叫了一人一個,怎料來到係細舊到好似姆指一樣大,果粒海膽細粒到,其實整得咁小家,點可能收客人$108一客都仲要加一,我地3個見到咁款都不約而同嚇左一大跳,嘩,太差了嘛,貨不對版到咁?????還以爲真是一間值得一試的餐廳添。到食落口更加不用說了,直頭難食,個質地同佢所寫的Fatty Tuna完全拉唔上關係,只能夠話難食,仲要咁貴,真係唔知點做生意。我明白圖片只供參考,但都唔係離譜到咁。到個即切沙律,表明話係新鮮切,但都唔使切到碎到無朋友,都唔知自己在食緊乜嘢,切完個沙律又出晒水,淨係得返一陣草味。唉。其他食物都是貨不對版架,沒有一樣野係覺得好食同值架,之後我地都唔敢再叫其他野食了,免得再中伏。一定唔會再去呢間野呀。完。
還以爲真是一間值得一試的餐廳添。

一定唔會再去呢間野呀。
完。

2018-07-16