(非会员)
2009-02-26 7 浏览
擒日我個FRIEND話係雜誌見到廣告見到唔錯所以特登去睇睇. 平時去開一壽司, 活壽司食又太貴(150-200EACH), 青葉又差哂, 咪去試新野啦.. 我唔係要同之前俾較, 都唔駛差咁遠架, 我俾負分.一去到門口7點幾,(平日149, 五六日假期仲加$10)望下meun都係個0的, 又冇我想食既帶子刺身, 又唔多野食, 想走架啦, 不過一地黎到咪去羅.一入去環境都曹通ok啦, 但得2,3台人, 我本來想坐台, 佢占book到full得bar台, 是旦啦.ok. order 三文魚, 鮑魚, ....刺身, 一黎到....嘩, 叠到一舊舊, 淤淤黑黑又唔林, 見到都唔開胃, 一食, 冇味...得的雪味, 試下八爪魚, 一咬.出水, 吐都吐唔切...食炸生蠔, 得的粉, 到炸蝦..好彩都算中規中舉..最精彩係的壽司. 的飯唔知係咪用泰國米整, 異想有口感非常黏口,加上水份太多, 的醋味出哂黎好酸. 食個花之戀加上個的沙拉油真係食左變超人, 好酸 T_T. 孕婦岩哂. 佢有的特別ORDER如 : 帶子壽司同和牛壽司(熟既)一個字. 差。 帶子冇味, 和牛好似牛肉片咁(牛河個的) 食左幾

食炸生蠔, 得的粉, 到炸蝦..好彩都算中規中舉..

佢有的特別ORDER如 : 帶子壽司同和牛壽司(熟既)
一個字. 差。 帶子冇味, 和牛好似牛肉片咁(牛河個的)

食左幾個壽司都好飽, 因為太濕啦的反.
最後值得食既係串燒, 叫做最正常. 不個番叫帶子串時入面凍凍地...最後都吐反出黎.

如果入去唔係有刺身壽司食, 你會覺得好似旺角的串燒檔任食咁.(街邊可能仲好食).
的剌身唔新鮮, 廚司又拿西,

服務普通(最高分呢項)

329兩位. 冇下次!!!!