今晚好想chill下,所以揾間relax 嘅餐廳食晚飯。呢間餐廳裝修用貓頭鷹做主題,有好多貓頭鷹嘅裝飾/畫,好特別。一邊水bar, 一邊座位。餐廳總廚好Nice,特別介紹咗佢舖頭有咩特色嘢食,用咩食材,用咩烹調煮法,feel到佢對烹飪嘅熱誠👍我地叫咗:❤️柚子蜜糖雞翼4 隻雞翼煎到啱啱好,配埋蜜糖柚子汁,又几新穎,真係另有一番風味😋❤️燒加拿大厚切保濕豬架 9oz 配蜜糖芥末醬豬架雖然大大件,但係廚師用咗保濕方法煮,出面就封煎到金黃色,入邊豬扒仲好嫩口,配埋芥末醬食,好正😍❤️燒澳洲特級西泠扒 8oz 配香草烚薯角及美國露荀 $218我地叫咗medium well, 西泠扒先用香草醃制,好香呢,出面就封煎到金黃色,肉汁仲封住係入面,肉質仲好嫩口,配埋秘製醬汁/海鹽一齊食,好正。值得一睇就係佢嘅薯角整得好好味😋👍下次一定再來👏👏👏
今晚好想chill下,所以揾間relax 嘅餐廳食晚飯。

我地叫咗:

❤️柚子蜜糖雞翼4 隻