2018-11-09
貓咪🐱好可愛 奈可香港地少人多 屋企容納冇咁多地方比佢地走動 唯有去cafe滿足下養貓的日常 位置 位於旺角e出口附近,唔係好多人個條行人專用區而係對大街巴士站既商廈上唔洗人迫人環境位於旺角E出口附近,唔係好多人個條行人專用區而係對大街巴士既商廈樓上唔洗同人迫人環境Over Over我被貓貓包圍了門口開始已經有好多貓貓擺設一入去要先除鞋,消毒雙手門口好貼心有登仔坐,鞋可以放鞋櫃榻榻米好吸relax每張枱都有貓貓Cusion貓貓會在場內遊走行catwalk貓貓和人類的玩具櫃食物其實冇諗住黎食好西只求見貓低依道既蛋糕同飲品都好高質Rose Latte玫瑰花瓣灑滿杯面,奶味濃,微甜桂圓紅棗杞子茶微甜,桂圓杞子都好足料,女士岩哂宇治抹茶層層千層蛋糕蛋糕雪得好夠凍,層層cream雪糕咁,中層係紅豆心,唔甜,紅豆蓉加抹茶好match特濃郁芝士蛋糕濃濃的美式芝士蛋糕,冇消化餅底,芝士味濃而不膩,依舊啊妹成日都想衝上黎食好搞笑妹:我的老鼠啊😡最喜愛白🐱原來是兄妹個衰豬要唉住人地隻手訓一向都好小po樣係openrice但今次唔po唔得完全被溶化了的我 貓咪怎麼這麼可愛建議女士著長裙/褲,貓中意長裙,
奈可香港地少人多 屋企容納冇咁多地方比佢地走動
唯有去cafe滿足下養貓的日常
位置
位於旺角e出口附近,唔係好多人個條行人專用區
而係對大街巴士站既商廈上
唔洗人迫人
位於旺角E出口附近,唔係好多人個條行人專用區
而係對大街巴士既商廈樓上
唔洗同人迫人
Over Over我被貓貓包圍了
門口開始已經有好多貓貓擺設
一入去要先除鞋,消毒雙手
門口好貼心有登仔坐,鞋可以放鞋櫃
榻榻米好吸relax每張枱都有貓貓Cusion
貓貓會在場內遊走行catwalk
貓貓和人類的玩具櫃
食物
其實冇諗住黎食好西
只求見貓
低依道既蛋糕同飲品都好高質
Rose Latte
玫瑰花瓣灑滿杯面,奶味濃,微甜
桂圓紅棗杞子茶
微甜,桂圓杞子都好足料,女士岩哂
宇治抹茶層層千層蛋糕
特濃郁芝士蛋糕
妹:我的老鼠啊😡
最喜愛白🐱
原來是兄妹
個衰豬要唉住人地隻手訓
一向都好小po樣係openrice但今次唔po唔得
完全被溶化了的我 貓咪怎麼這麼可愛
建議女士著長裙/褲,貓中意長裙,暖笠笠
唔想臭死貓貓記住著襪,場內都有紙拖鞋提供好貼心
所有佈置同餐具都好有心思啊 好開心的玩貓貓日(其實係比貓玩)