2024-04-02 117 浏览
失去聯絡既多年朋友☺️某天就係街上遇見,大家都唔見咗大家電話,終於搵得返,朋友話帶我去Cafe食野,去到原來係一間貓Cafe,好驚喜😍裡面有超多貓,一去到就不停睇貓玩貓,真係好可愛,望住小動物,心都甜埋喇,我地都擇了差唔多款既麵😍😍🐱大蝦龍蝦汁忌廉闊條麵🐱睇上去就係好好食咁,好Creamy,有好多大蝦,忌廉整得好好食,仲用上闊條麵,好有口感,而闊條麵全部都係蝦汁忌廉,好岩食🌾佢有🐱南瓜忌廉湯同埋是日沙律🐱我地一人一份,兩樣都一齊試下咁,南瓜忌廉好清甜,好濃既南瓜味,沙律就好清新,菜好香🌾🐱芝士蘑菇肉醬闊條麵🐱呢碟都係闊條麵,芝士味好濃郁,仲有好多磨菇肉醬,成個味道同菜式好夾味,呢度整得好好食,以西餐既菜式為主,多料好食🌾
🐱大蝦龍蝦汁忌廉闊條麵🐱
🐱芝士蘑菇肉醬闊條麵🐱