2015-11-09 4877 浏览
作為貓奴,小弟都去過好幾間人氣較盛既貓貓 cafe,而貓の茶房我會話係又經濟又容易同到貓貓玩既地方。環境寬敞,有十幾隻貓,食品飲品選擇都多,價錢又實惠。平時貓 cafe 一係入場費 3 位數字,一係食物收得貴,貓の茶房風儉由人,淨坐唔食唔飲都得,而且我當日 1:30pm 去 (Sat),首一小時 $60, 其後好似 $30, 相當抵去。香桃杏桃白茶味道清香,茶香有淡淡既桃味,岩晒剛剛食完油膩野既我。另外都試左杯凍朱古力,雖然朱古力味唔算出眾,但比起好多其他 cafe 已經係大贏家。除左野食,貓貓當然係一個大大大重點,平時既貓貓 cafe 好多時因為貓貓數目唔多,有時去到全場都訓晒覺,坐係度真係有 d 不知所措。貓の茶房最大既優勢係貓貓多,縱然有一部份訓緊覺或者冇 mood 應酬你,仍然有部份貓貓出黎充撐場面。貓貓性格有貪玩、文靜、貪吃、好奇心重、包羅萬有,歲數年齡層都廣,相信要揾到一隻同你有緣既貓貓都唔難。最正係佢地都好識做,有時訓係你隔離陪下你食野都開心死,下面俾大家睇下我有幸俾邊幾隻貓貓寵幸。貓の茶房有一個揭示版會顯示一 d 待領養貓貓既資料,有心人不妨去消閒既同時睇下幫唔幫到呢

香桃杏桃白茶

貓の茶房有一個揭示版會顯示一 d 待領養貓貓既資料,有心人不妨去消閒既同時睇下幫唔幫到呢 d 貓貓。
2015-11-07