裝潢擺設有格調,以貓為主題,掛滿貓既相片,抬上放有蠟燭,增加情調,氣氛好好。meun上既選擇太多,好在店員親切有禮,主動介紹餐廳特色菜。連水都好飲,好有心思,一般餐廳既水都系加檸檬,但呢間就加青瓜同檸檬葉,清新得黎又可以去油膩感。Oero milk shake冰沙幼細,甜度剛好,消暑解熱。藜麥雜菜沙律,藜麥營養價值豐富,蔬菜新鮮,健康清新。加$20跟餐湯可以轉其他特色餐湯:龍蝦濃湯,彈牙龍蝦肉,香濃帶甘,真材實料。野菌忌廉湯,黑松味濃郁,粒粒菇菌,口感順滑,富有飽足感。極力推介黑魚子帶子,兩款帶子兩種層次,一款是刺生帶子,肥美飽滿,極為鮮甜,炙燒過既帶子,提升咸味,另一番滋味。店員推介: 威靈頓三文魚,肥美酥皮包裹住三文魚、鵝肝、巴馬火腿,外脆內軟口感昇華,重要既系輕輕煎過既三文魚不會過油。伴菜有小蕃茄、秋葵、同茄子等。德國脆皮豬手造型好霸氣,店員好細心先比我地影完相再拎入去好隻豬手,方便享用。豬手份量好多,肉質嫩滑,外皮脆口不硬,好飽肚。焗棉花糖朱古力,簡單既食材但不平凡,外形精緻。美中不足既系朱古力稍甜同埋餅乾吾夠。

藜麥雜菜沙律,藜麥營養價值豐富,蔬菜新鮮,健康清新。

加$20跟餐湯可以轉其他特色餐湯:
龍蝦濃湯,彈牙龍蝦肉,香濃帶甘,真材實料。
野菌忌廉湯,黑松味濃郁,粒粒菇菌,口感順滑,富有飽足感。

極力推介黑魚子帶子,兩款帶子兩種層次,

豬手份量好多,肉質嫩滑,外皮脆口不硬,好飽肚。

焗棉花糖朱古力,簡單既食材但不平凡,外形精緻。
美中不足既系朱古力稍甜同埋餅乾吾夠。
2017-09-28