2023-07-29 85 浏览
豬豬🐷,可愛的豬豬🐷,要食🐷,一定要來上環主題神秘豬特務專門店,一定驚喜萬分😍走進呢間特色🐷餐廳,呢度有超特別的佈置,就係豬豬🐷啦,三隻小豬🐷已經準備好迎接我地,真係好得意,牆上仲掛有好多特務🕵️‍♀️🕵🏻‍♂️套裝,有槍有服裝有鞋,欣賞同打卡一流。除左欣賞咁有特色的🐷餐廳,呢度既🐷套餐真係抵食又好食🤤而且名字同食物都好有特色架🕵️‍♀️🕵🏻‍♂️😋最特務當然要完成任務✅我們的任務就係食曬D豬豬🐷😂今次亦完成✅左不同任務,十分滿足啊😌1. Mission A 招牌威士忌🥃BBQ豬扒飯+ 自家製薯蓉配肉汁2. Mission C 豬🐷榴彈(雙層手打豬柳芝士🧀️漢堡🍔(梅子醬)+ 手打豬肉丸(黑松露山葵)威士忌🥃豬扒飯真係好特別,我都係第一次試呢個口味的豬扒飯,微微的酒味,不會太濃容易入口,味道不錯喔😌漢堡包🍔我就特別鍾意,呢度的漢堡也是豬為主,呢個手打豬柳漢堡🍔味道都係頂呱呱👍🏻另外飲品可以跟餐或加錢飲特色飲品,上環地區好環境,食個晚飯好味之餘才$200左右,真係好抵食,岩曬鍾意食豬肉的朋友🥰
2023-06-28