2017-11-06 1496 浏览
今晚同堂哥一家食飯,由於小朋友係食肉獸,堂哥已再三提示小朋友已踏入青春期係一名吃貨,最好揀任食嘅餐廳。上網搵到觀塘新開咗間ribs任食餐廳,而且價錢實惠,每位$138食足兩小時,就決定去試試。餐廳位於商業大廈內,裝修簡潔,水泥牆增添一份raw味。座位舒適闊落好適合朋友聚會。餐牌有任食ribs及點套餐兩款。任食ribs包括沙律任食及一杯飲品,而點套餐加$50也可任吃ribs。我地有食肉獸同行當然揀任食ribs😂沙律有二隻大蝦,沙律菜新鮮爽脆,我地當然要追加啦😃Ribs每份ribs都多肉,切開還有肉汁滋潤著豬肉,肉質彈呀嫩滑,秘製BBQ醬汁醃得甜酸好惹味。伴碟的薯條灑上七味粉調味,再點上用鮮蕃茄製成的醬汁,酸酸辣辣好食!我地四人共追加了二次ribs,實在太愛吃肉喇~大韓紅棗茶堂哥話甜甜好潤喉,最岩秋天飲。玫瑰花茶好多玫瑰花浮係茶面,好靚。充滿玫瑰花香,入口有淡淡的清甜味,好飲。咸檸七 / 檸樂食肉獸兩小時無間斷咁進食,只係話好味😂連佢都話好飽好滿足!

沙律
有二隻大蝦,沙律菜新鮮爽脆,我地當然要追加啦😃

大韓紅棗茶
堂哥話甜甜好潤喉,最岩秋天飲。

咸檸七 / 檸樂

食肉獸兩小時無間斷咁進食,只係話好味😂連佢都話好飽好滿足!