2020-10-26 475 浏览
華嫂開左咁耐都未食過,呢日終於有藉口入黎食啦🥰上午去左濕地公園,之後就過黎醫肚💕雖然舊鋪嘅時候無時間黎試,但而架總算試到👍🏻睇返舊鋪啲相,新鋪相對闊落多位啲,同樣亦有分室內同室外嘅位👍🏻👍🏻個人覺得室外空氣就流通啲,而且無咁逼~如果唔怕被蚊咬係ok嘅~華嫂最出名就係佢嘅菠蘿包、奶茶、蛋沙律多士、豬仔包等等,👇🏻想食飽肚啲嘅仲有粉麵架👍🏻兩個人食碗麵加個包就啱啱好👍🏻🥰今次試左豬扒菠蘿包($27)、所向無敵餐蛋丁($29)、咖啡奶茶☕(各$17)講真餐蛋丁🍜幾時都係最好嘅配搭🥰😆,真係所向無敵架😹餐肉煎得幾香,太陽蛋唔錯,一丁煮得啱啱好😹唔林有咬口~🐷豬扒菠蘿包簡直無得彈😹👍🏻個包好鬆軟🥰菠蘿皮夠脆👍🏻豬扒又juicy唔會乾,配埋啲芥末醬真係幾夾嘅~又有生菜🥬,所以食落一啲都唔dry~奶茶咖啡都好好飲🥰華嫂不錯不錯👍🏻

2020-10-21