2021-08-17 2573 浏览
今天係附近做運動,好耐冇食豬手所以專登黎試吓呢間餐廳。餐廳夠大,好夠空間感,環境乾淨,坐落好舒服。而且牆上仲有啲關於豬豬既設計,睇得出好有心機。太平洋蟹餅🦀配青檸蒜香蛋黃醬~呢個蟹餅外表金黃,炸得好靚好脆,食落有一絲絲蟹肉,配青檸蒜香蛋黃醬,都幾清新🤟🏼新豬肉肉醬意粉(素)🍝食落同普通豬肉碎冇咩分別,都幾好味,配茄汁意粉,絕配😚招牌德國鹹豬手、烤薯、酸菜、芥末籽忌廉汁🐷🍖食過好多餐廳嘅德國鹹豬手,呢間鹹豬手真係好大份,肥瘦均稱,又滑又嫩,一啲都唔會鞋,食到唔停口,真係好高汁🤤擺得好靚,好有美感,廚師都好窩心,切得整整齊齊,方便進食👍🏻熱情果蘋果特飲、桃、士多啤梨🍎🍑🍓呢杯特飲嘅味道好豐富,幾種生果混合一齊比想像中夾,甜甜酸酸咁好開胃😆薄荷提子梳打、菠蘿汁、熱情果🍇🍍呢杯飲落好清新,好舒服,菠蘿味好香,加上薄荷好fresh💕💕蘋果西打配雲呢拿雪糕🍦呢個甜品好特別,雲呢拿雪糕感覺係自家製,又香又滑。有好多蘋果粒伴碟,另外仲有其他果仁碎,好健康🍎

太平洋蟹餅🦀

新豬肉肉醬意粉(素)🍝
食落同普通豬肉碎冇咩分別,都幾好味,配茄汁意粉,絕配😚

招牌德國鹹豬手、烤薯、酸菜、芥末籽忌廉汁🐷🍖

熱情果蘋果特飲、桃、士多啤梨🍎🍑🍓

薄荷提子梳打、菠蘿汁、熱情果🍇🍍

蘋果西打配雲呢拿雪糕🍦