2013-07-30
好友由外國返黎,難得一聚一早就book左尖東呢間食豬手飲啤酒ge餐廳!期待以久終於等到,而且果時做緊東亞信用咭優惠食$400-100,$1200-300 但原來吾計飲品 搞到我地食到過1200都只系減100點解當時我問系咪有呢個優惠 staff都吾講埋只限食品,飲品吾算數呢?8點前order drinks計happy hour price 平廿蚊度.每人一杯吾同ge雞尾酒 甜甜地入口幾好味.我地都怕豬手再飲埋啤酒會太勁 所以都系吾飲咁多!麵包拼盤 有個蝴蝶包好好味 另外有D一條條ge麵包都令人食完再添食~必吃ge農夫包 外脆內軟 配埋芝士同牛肝醬.個人吾食牛肝 過個醬又好match個包~試過大ge腸拼盤,覺得D味差吾多,而且有一兩條吾好食.直接叫左個細腸拼盤,食3隻款就夠:S反正主菜系豬手 所以冇咩所謂la hahaha~~~~~上主菜: 德國咸豬手 擺盤仲有配上酸菜,薯仔好好讓相機食先,之後staff就會幫我地切~ 好期待~~~酸菜mix埋咸豬手 即時冇果種膩ge感覺~食完又再想繼續食!!!外皮脆脆 肉好嫩 而且熱食真是好好味~另外仲想食埋個咖哩包 兩者配埋真系perfect!!!'
一早就book左尖東呢間食豬手飲啤酒ge餐廳!
期待以久終於等到,而且果時做緊東亞信用咭優惠
每人一杯吾同ge雞尾酒 甜甜地入口幾好味.
我地都怕豬手再飲埋啤酒會太勁 所以都系吾飲咁多!
試過大ge腸拼盤,覺得D味差吾多,而且有一兩條吾好食.
直接叫左個細腸拼盤,食3隻款就夠:S
反正主菜系豬手 所以冇咩所謂la hahaha~~~~~
上主菜: 德國咸豬手 擺盤仲有配上酸菜,薯仔
好好讓相機食先,之後staff就會幫我地切~ 好期待~~~
外皮脆脆 肉好嫩 而且熱食真是好好味~
另外仲想食埋個咖哩包 兩者配埋真系perfect!!!'
本身想食埋甜品,但果個momment真系太飽 所以都系留去下場
不過豬手真系食幾多次都吾會厭!!!!