#豬同鴨講 #Pig2duck 🥐 金鐘新開既人氣麵包店 ⚠️ 選擇困難者慎入麻糬🍰蛋糕🍪曲奇🥯糯米糍🍳蛋撻🍓果撻🥚蛋卷🥨果仁酥 😍 仲有啲你噏唔出名既都有 🪄 岩哂買手信比朋友 🎁▫️【 開心果鬆鬆酥 】 HK$58🫓 一盒有4大塊 🥊 每塊都好重手 💥 入面係爆餡粒粒開心果 🤭 食半塊已經好飽 💚 開心果Fans一定要食❣️▫️【 麻糬QQ布丁 】 HK$12/個🍮 藍莓麻糬QQ布丁 🫐 雞蛋布丁仲有啲藍莓果蓉 🥫🍮 伯爵茶麻糬QQ布丁 🫖 散發著伯爵茶獨有既柑橘紅茶香 🍊🍮 開心果麻糬QQ布丁 🫒 未擺落口已經聞到堅果香 📣🍮 紫薯麻糬QQ布丁 🍠 淡淡紫薯清香軟綿綿 ☁️▫️【 豆腐芝士蛋糕 】 HK$38🍰 軟滑半熟質感 🌾 輕盈又清新不膩 🪶覺得自己好健康 😈 無哂罪惡感 👅▫️【 香蔥芝士麻糬波波包 】 HK$28🥖 打開包裝已經聞到陣陣香蔥味 🎋 包身好軟熟 🧀 配搭裡面既鹹香芝士同煙韌既麻糬 ⚡ 唔怪之得一袋袋咁賣 🛍️ 因為食一個係唔夠喉 😍 會食上癮 🔌▫️▫️完!▫️▫️
#豬同鴨講 #Pig2duck
🥐 金鐘新開既人氣麵包店 ⚠️ 選擇困難者慎入