﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊ @voynich.hk 𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲尖沙咀海港城開咗間粵菜餐廳及酒廊💕花圖除了180°維港海景之外,仲有特色裝潢😍餐廳入口以俄羅斯輪盤、配上骰仔的百子櫃充滿咗神秘感😳❤️餐廳入邊有唔同嘅規格佈置💕服務高水準超專業(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲ꔛ🧆脆炸韮菜鴨血好特別嘅煮法😍炸到一粒粒軟滑香脆ꔛ🐓酒糟醉雞卷 擺設精緻,有著陳釀酒糟的香氣被而且啖啖肉ꔛ🍵爵士湯 🔝推介花圖特色招牌湯,特式器具上枱,以龍蝦湯做底,配埋花膠,螺頭燉制💕ꔛ ︎🥩花圖和牛寶盒 🔝推介必試,和牛卷著腐皮、大豆芽、沙葛,口感豐富,牛肉味道濃郁,以水煮烹製和牛,惹味而不膩。ꔛ🐟粉紅西施鰈魚柳 🔝推介鰈魚柳嫩香滑,底層係龍蝦汁蒸豆腐食落有驚喜❤️ꔛ🥬豆漿杞子素千層浸時蔬豆漿做湯底,素千層索晒啲湯汁,極香豆味,莧菜底ꔛ🍚花圖炒飯 🔝推介呢個都係必點之一雖然有我最唔鍾意食嘅黑松露🤣不夠抄得夠鑊氣,又有和牛粒,一啖接一啖😳停唔到ꔛ🫘宮廷玉璽 其實呢個係紅棗糕,切成玉璽嘅形狀好有心思🫶🏻ꔛ🍹Sexy Mama 菠蘿汁,熱情果,火龍果💕甜甜酸酸好開胃😍❤️ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘

﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊ @voynich.hk

𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲

尖沙咀海港城開咗間粵菜餐廳及酒廊💕花圖
除了180°維港海景之外,仲有特色裝潢😍

餐廳入口以俄羅斯輪盤、配上骰仔的百子櫃充滿咗神秘感😳❤️

餐廳入邊有唔同嘅規格佈置💕
服務高水準超專業(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)

𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲 ꕀ ꕀ 𖣲

ꔛ🧆脆炸韮菜鴨血
好特別嘅煮法😍炸到一粒粒軟滑香脆

ꔛ🐓酒糟醉雞卷
擺設精緻,有著陳釀酒糟的香氣被而且啖啖肉

ꔛ🍵爵士湯 🔝推介

ꔛ ︎🥩花圖和牛寶盒 🔝推介

ꔛ🐟粉紅西施鰈魚柳 🔝推介
鰈魚柳嫩香滑,底層係龍蝦汁蒸豆腐
食落有驚喜❤️

ꔛ🥬豆漿杞子素千層浸時蔬
豆漿做湯底,素千層索晒啲湯汁,
極香豆味,莧菜底

ꔛ🍚花圖炒飯 🔝推介
呢個都係必點之一雖然有我最唔鍾意食嘅黑松露🤣
不夠抄得夠鑊氣,又有和牛粒,一啖接一啖😳停唔到

ꔛ🫘宮廷玉璽
其實呢個係紅棗糕,切成玉璽嘅形狀好有心思🫶🏻

ꔛ🍹Sexy Mama
菠蘿汁,熱情果,火龍果💕
甜甜酸酸好開胃😍❤️

ꔛ‬☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧
#finedining #fusioncuisine #新式中菜 #花圖 #voynich #伏尼契手稿 #voynichmanuscript #cantonesecuisine #海港城 #harbourcity #海港城美食 #finedining #創意料理 #elegantrestaurant
𖣲 ꕀ ꕀ ꕀ𓈅 𖠳 ᐝ ꕀ ꕀ ꕀ 𖣲
៹ 𓉮. 花圖 (尖沙咀)
៹ ﹆.尖沙咀海港城海洋中心4樓401號舖
₊˚· ७── ⁼³₌₃