2023-04-02 46 浏览
一班人食放題就是最好不過了,今日我揀了這間私房茶火鍋,選擇多,質素也是👍🏻「大滿貫餐」先點了 「招牌麻辣雞煲」每件雞都是有豐富醬料,上台後煮至大慨10分鐘,香味噴出來,食得🥳 好入味雞件,我哋揀了bb辣,岩哂我口味,仲可加上配菜油炸鬼👍🏻「刺身拼盤」外貌好美觀,有牡丹蝦,三文魚,鮑魚,黃金魷魚,珍寶蟹柳,最欣賞就是牡丹蝦夠大隻🥰換個湯底食火鍋「花膠椰子雞煲」,有海底椰,花膠,材料十足😃 火鍋重點當然食肥牛,就是今日的主菜😎 先點了一盆 多款牛「安格斯牛小排」「手切牛頸脊」「極黑美國和牛」「澳洲草飼封門牛」數款不同口味,我最欣賞就是安格斯小牛排🥰 有牛味又不太重,油脂分布平均,口感👍🏻👍🏻「海鮮併盆」🤩一見到就閃閃眼,勁大隻龍蝦🦞,每人半邊😙 仲有生蠔,帶子,魚片,花甲,睇外貌已吸引了備註:🔺飲品區勁多飲品選擇🔺套餐任食,抵食🔺限時180分鐘

「大滿貫餐」

換個湯底食火鍋「花膠椰子雞煲」,有海底椰,花膠,材料十足😃

備註:
🔺飲品區勁多飲品選擇