2016-10-15 6969 浏览
今日難得同朋友出黎食放題, 又做喪食生涯喇!!!🙈🙈🙈最近真係太多節目, 不時都要出去食野, 今日朋友約左黎食放題, 放題多選擇之餘又可以每款叫少少不過都因為宜家既放題開得太多了,質素真係有d_____, 不過大瀛喜食過好幾次, 多款選擇之餘質素都比其他既好~而且宜家9:30 仲有8折, 折左都係$200 一個人到, 真係好抵食❤️黎得食放題必食首選當然係刺身!剌身盤一放上枱出現煙霧彌漫~~~哈哈哈! 😂😂😂個盆景做得幾靚! 冇漏單之餘而且食物質素真係好好! 👍🏻🍤甜蝦既味道好新鮮, 食落好凍好有口感!👏🏻👏🏻🐟希靈魚色澤好鮮艷絕對唔似放左好耐~~~~口感好好, 好好食!🐚帶子有返咁上下厚度, 食落令人津津有味, 回味無窮嫁!!!!! 帶子真係要再encore😋😋😋燒物點左燒菠蘿 & 牛舌食過燒菠蘿既人一定會知道燒菠蘿比未燒既更加可以散發到菠蘿既甜味!而且菠蘿有皮, 一睇就知唔係罐頭菠蘿, 食落好多汁, 好juicy而且好有質感!😀😀😀食完剌身後食返d熹野燒菠蘿同牛舌係個唔錯選擇!!!👍🏻牛舌味道適宜, 唔會好un而且仲有keep到有水份! 一d都唔干嫁~芝麻雞翼係我每次必食既炸物🙈芝麻
今日難得同朋友出黎食放題, 又做喪食生涯喇!!!🙈🙈🙈
不過都因為宜家既放題開得太多了,
黎得食放題必食首選當然係刺身!
剌身盤一放上枱出現煙霧彌漫~~~哈哈哈! 😂😂😂
個盆景做得幾靚! 冇漏單之餘而且食物質素真係好好! 👍🏻

🍤甜蝦既味道好新鮮, 食落好凍好有口感!👏🏻👏🏻
燒物點左燒菠蘿 & 牛舌

食完剌身後食返d熹野燒菠蘿同牛舌係個唔錯選擇!!!👍🏻
芝麻雞翼係我每次必食既炸物🙈
芝麻雞翼配埋雞翼尖位, 雖然係以炸黎做成不過芝麻雞翼一d都唔干水, 味道好香脆可口而且令人不停咁食!!!😍😍😍👍🏻
呢個size真係大得好過份!!!! 真係大個我對眼 (雖然我對眼唔係好大😂😂😂😂😂😂)
食落味道ok 嫁唔會醃得好過火, 帶子煎過食過多左重香味~ 不過咬落好彈牙.. 唔錯!!!!

飲品方面都好多選擇嫁!
不過廢事攞個電話出去影相🙈
呢度竟然有我自己最愛既維他蜜桃茶!
飽到媽媽聲既我都飲左3支😂😂😂

真係豐盛既一個晚上呀~~~~~食到好滿足❤️❤️❤️