2023-04-01 32 浏览
朋友住大角咀,佢同我講利奧坊有間新居酒屋幾好FEEL,聽到佢既介紹,就約埋佢一齊去試下先。係門口已經見到入面裝修都幾日本。------------------------------ 一坐低就見到個menu寫 鐵板二人餐 $348,有齊七樣野食,好似都幾抵❤️入面包括: 🟡慢煮鴨胸油漬 鴨胸一入口感覺都唔鞋,溝埋d醬同海帶係一個幾開胃既前菜。 🟠南蠻炸雞 份量十足,大大舊,而且外皮都夠晒脆,入面D雞肉又幾嫩。 🟢明太子芝士奄列有四舊好足料,而且一口落去芝士有少許拉絲既效果,個配搭幾新鮮。 🔵香葱牛肉薄燒 牛肉入面包住勁多葱,牛肉都燒得幾好,牛味幾濃,好食。🟣阿波尾雞一夜干 勁大碟雞扒,雞肉幾嫩,聽店員講係低脂雞,即係食多幾舊都唔怕啦!🟤北海道四元豚腩呢個好食,D豬肉一啲都唔羶又爽口,覺得送啤酒一流! 🔴鐵板炒麵 加埋呢個澱粉質,又點會唔夠飽呢🤗🤗🤗有鑊氣,而且份量滿到瀉出黎咁大大碟~ 要讚下店員有禮貌好人,而且幾細心,唔錯。

入面包括:

🟡慢煮鴨胸油漬
鴨胸一入口感覺都唔鞋,溝埋d醬同海帶係一個幾開胃既前菜。

🟠南蠻炸雞
份量十足,大大舊,而且外皮都夠晒脆,入面D雞肉又幾嫩。

🟢明太子芝士奄列

🔵香葱牛肉薄燒
牛肉入面包住勁多葱,牛肉都燒得幾好,牛味幾濃,好食。

🟣阿波尾雞一夜干

🟤北海道四元豚腩
呢個好食,D豬肉一啲都唔羶又爽口,覺得送啤酒一流!

🔴鐵板炒麵

要讚下店員有禮貌好人,而且幾細心,唔錯。