2023-04-21 17 浏览
我地先叫一個煙三文魚忌廉意粉,呢個意粉整得好好,啲忌廉好靚,煮落啲意粉度,啲意粉吸收晒啲忌廉汁,成個意粉都好滑好香,另外仲有啲芝士粉,奶味更加重,煙三文魚就鹹鹹地,厚薄啱啱好,同呢個忌廉意粉真係超夾!另外叫佐牛油果芝士滑蛋吐司,吐司盒子焗得好脆,面頭就放咗嫩滑嘅滑蛋,加埋熱溶咗嘅芝士,同埋一塊塊嘅牛油果,同啲麵包一齊食,軟林林嘅口感,超豐富,另外仲有啲炒咗嘅野菌,好正!飲品叫佐兩杯咖啡,一杯係Mocha,咖啡同奶嘅比例好好,好香醇嘅咖啡味,再加埋鮮奶嘅滑,好好飲!另外既Cuppuccino都係好好,濃縮咖啡真係好香,好重咖啡豆嘅香味,鮮奶造成嘅奶泡亦都整得好滑,好香,超好飲!