2017-08-15
準時6點入場,見到海鮮好新鮮,立即衝呀!見到有蟹蓋食,令我好驚喜。因為平時都少地方有蟹蓋。仲要都多膏多涵,鮮味十足。另外必有的長腳蟹都好重海水味,仲有粗身的蟹腳肉亦好爽口。再黎係龍蝦仔,呢個就不過不失啦。再食剌身,我淨係中意食三文魚同帶子,三文魚唔夠肥,不過帶子就好鮮甜同都大粒。佢都有sushi 提供,不過飯會飽,所以無食到。跟住又食左生豪,不過每人每次只可取兩隻,因為得一個師傅即場開,自然排好耐,所以限定最多每次兩隻。其實都ok ge,唔差,係細隻左啲囉。自制沙津至於熟食,真心好少。不過都有鵝肝多士同燒和牛。不過和牛就唔算好肥。至於個燒帶子,太老了,煮過時,個醬係沙津。仲有啲咖哩,印度飯同湯粉,我只試過湯粉,清湯底係無味XD 可能要試下喇沙湯底先得。黎到甜品時間,我幾欣賞個waffle , 個皮係脆嫁,試過自助餐的waffle ,大多都係淋身,另外仲有自制pancake 機,正,個味好似熱香餅XD其他甜品不太吸引我了,例如心太軟,個皮係淋的最後以雪糕作為總結,哈哈
佢都有sushi 提供,不過飯會飽,所以無食到。
自制沙津
其他甜品不太吸引我了,例如心太軟,個皮係淋的
最後以雪糕作為總結,哈哈