2021-12-06
今日係我嘅好閨蜜生日,所以就喺OpenRice裏面揀咗一間幾有特色嘅餐廳帶佢去試吓!呢間餐廳喺大圍火車站附近,行幾分鐘就到,帶咗佢去到嘅時候佢都好開心!因為呢間餐廳嘅裝飾同埋環境氣氛都非常歡樂!所以喺度食嘢嘅話都真係好正!!❤️❤️黑松露野菌芝士薄餅 $148呢個黑松露野菌芝士pizza真係好好食,本身黑松露嘅味道已經好香,加埋好香濃嘅芝士味道!真係令到整個Pizza都好吸引,而且我好鍾意呢度Pizza嘅餅底,好薄又脆!一啲都唔會好Heavy!❤️卡邦尼意粉配日本溫泉蛋 $138至於呢個卡幫你意粉亦都好好食,好香嘅卡邦尼意粉汁,而且加埋呢個日本溫泉蛋真係冇得輸!❤️黑松露野菌燴意大利飯配法國煎鵝肝 $198真係超級大嚿嘅鵝肝!好好味,分開咗比幾個人一齊食都真係好滋味!而且重點嘅係呢個鵝肝油脂分泌好好,擺入口嘅時候好香濃嘅鵝肝味道湧晒出嚟!當然唔少得嘅就係呢個巴伐洛娃蛋白餅 $78❤️❤️我哋將呢個蛋白餅變咗做生日蛋糕同朋友慶祝!呢個蛋白餅!好特別嘅味道,我自己都係第一次食!好甜好香嘅蛋白餅❤️👍🏻
黑松露野菌芝士薄餅 $148
卡邦尼意粉配日本溫泉蛋 $138