2019-12-02 230 浏览
行開屯門見到人山人海既店面,即刻被吸引左,原來係新開既火鍋店,一人一鍋。有60分鐘放題或90分鐘放題可以簡,午餐食和牛真係太吸引,掛排下隊都唔緊要la。湯底方面我同朋友簡左個美肌鍋同千夜鍋。千夜鍋味道無想中既濃郁,但食到最後再加過湯,有齊食物既精華就真係香濃野味好多。美肌鍋,乳白色既湯底加埋豆腐同菜落去,感覺良好,配埋美肌排毒水,真係連打邊爐都會令覺得會食得幾養生。另外仲有雪梨水同蘋果汁,飲品櫃既罐裝飲品。雪梨水味道清甜剛好,蘋果汁就甜左少少。放題套餐提供澳洲穀飼牛,黑毛和牛同丹麥豚肉等肉類。黑毛和牛味道香濃,雪花分怖平均,同好薄身,穀飼牛色澤都好唔錯又大片。仲見到店員即場用機器切片,真係非常新鮮。丹麥豚肉唔會覺得so,入口好滑。丸子款式唔算好多,勝在仲有大量新鮮蔬菜,同4款口味既HAAGEN-DAZS雪糕,真係令人覺得好滿足。

湯底方面我同朋友簡左個美肌鍋同千夜鍋。
另外仲有雪梨水同蘋果汁,飲品櫃既罐裝飲品。

雪梨水味道清甜剛好,蘋果汁就甜左少少。

放題套餐提供澳洲穀飼牛,黑毛和牛同丹麥豚肉等肉類。
丹麥豚肉唔會覺得so,入口好滑。