2021-12-23 78 浏览
大瀛喜日本料理旺角九龍旺角彌敦道655號5樓臨近聖誕又係同朋友聚會既好時機,今日約左朋友出黎旺角食放題,因為呢到位置夠晒方便,一出地鐵站已經到啦,唸住放題款式夠晒多,大家都一定岩食,而且知道呢間放題餐廳岩岩新裝修完,所以就決定黎試下首先一定要叫返盤刺身先啦,呢到既選擇都幾多而且好新鮮,我地第一轉已經叫左好多,分別有三文魚,吞拿魚,油甘魚,北寄背,鮑片,八爪魚,帶子,螺片,甜蝦,虎蝦同埋大赤蝦,餐廳仲係以冰底上保持刺身新鮮,仲要擺得好靚打咭一流呀,睇見都流晒口水。。。 另外呢到嘅壽司製作都好精美, 最欣賞就係呢度嘅壽司嚿飯全部都係細細件,可以試多幾款都唔怕,哈哈除左用QR Code落單之外,係外面都有好多食物係自取既,分別有凍蝦,青口,蜆肉,炸物,沙律吧,仲有我最鐘意食既芝麻八爪魚,螺肉同埋中華沙律,真係好吸引,飲品方面,除左擺滿晒幾個大型雪櫃之外,仲會有咖啡機同熱飲提供,非常細心
大瀛喜日本料理
旺角九龍旺角彌敦道655號5樓