2018-09-27
觀塘有好多咗工廠大廈 有好多樓上cafe都開喺呢頭 今日本身想去嗰間cafe話全座大廈停咗食水 所以就去咗對面街嘅呢間食😗 整體環境幾舒服 舖頭都幾大 不過就係冷氣大咗啲 同店員反映咗之後 佢幫我地較細咗啲👍🏻 假日嘅中午12點到下午5點有brunch食 價錢唔算太平 但cafe嚟講都合理🤔 我地嗌咗個墨西哥雞肉早餐 太陽蛋燒牛脷三文治 同埋蟹肉藏紅花忌廉汁意大利飯墨西哥雞肉早餐 份量算多 雞胸肉好滑又juicy 脆薯粒都幾多 點埋sour cream真係好正⭐️ 點牛油果醬都好好食太陽蛋燒牛脷三文治 原本配薯條嘅 我地改咗要沙律🥗 上碟時 佢都係俾咗薯條我地😅 我地問可唔可以要沙律 佢話補返碟沙律俾我地 牛脷好林 食落口都好juicy 幾唔錯😋蟹肉藏紅花忌廉汁意大利飯 份量較少 但個飯好creamy 又幾多蟹肉 同有露筍🙊 都幾好食總括嚟講 都幾好食🤤 係一個好豐富嘅午餐😻 會再幫襯
總括嚟講 都幾好食🤤 係一個好豐富嘅午餐😻 會再幫襯