2024-02-14 16 浏览
日本返黎仲掛住日本菜!呢間有A5和牛同鱈場蟹,重點有生蠔、sake同生啤放題!食多幾隻同飲多兩杯真係翻本🤣$698 120分鐘半放題有靚食材真係幾吸引!店員話兩個人食送炭燒本地三黃雞提燈,雞皮或雞腸,4位仲有88折好抵!如果下次有節日慶祝活動都會想再嚟食,材料真係新鮮好味!😆🐟炭燒佐酒鱈魚干呢個出色,鱈魚乾好薄,炭燒完好脆,脆卜卜好香魚味🐚日式昆布汁翡翠螺正常發揮嘅前菜🦀日式松葉蟹天婦羅松葉蟹天婦羅超級好食,好有蟹嘅鮮味,外層有薄薄炸衣,好想食多件🦀大閘蟹粉蟹黃稻庭烏冬蟹粉蟹和份量都多,如果稻庭烏冬再煙靭啲就更加好食啦!🐥炭燒串燒拼盤炭燒嘅串燒真係抗拒唔到,外皮香脆入邊仲要好Juicy,今次我哋食有雞翼,雞皮,魚,菇🦀炭燒日本鱈場蟹腳雪場蟹腳真係最好食!啖啖肉廚師仲要拆好晒啲肉好方便食🍙炭燒蟹黃醬鵝肝蟹肉飯團飯團非常香脆,最鍾意食炭燒嘅飯團!🐮鹿兒島A5黑毛和牛配雜菜盛盒和牛好味道!雖然比較薄,但油花均勻好味!🦪日本生蠔有驚喜!放題既蠔竟然咁大隻,非常鮮味!炭燒雞腸我哋見到隔籬嗰個食好吸引,就叫咗一條串燒食!

🐟炭燒佐酒鱈魚干
呢個出色,鱈魚乾好薄,炭燒完好脆,脆卜卜好香魚味

🐚日式昆布汁翡翠螺
正常發揮嘅前菜

🦀日式松葉蟹天婦羅

🦀大閘蟹粉蟹黃稻庭烏冬
蟹粉蟹和份量都多,如果稻庭烏冬再煙靭啲就更加好食啦!

🐥炭燒串燒拼盤

🦀炭燒日本鱈場蟹腳
雪場蟹腳真係最好食!啖啖肉廚師仲要拆好晒啲肉好方便食

🍙炭燒蟹黃醬鵝肝蟹肉飯團
飯團非常香脆,最鍾意食炭燒嘅飯團!

🐮鹿兒島A5黑毛和牛配雜菜盛盒
和牛好味道!雖然比較薄,但油花均勻好味!

🦪日本生蠔
有驚喜!放題既蠔竟然咁大隻,非常鮮味!

炭燒雞腸
我哋見到隔籬嗰個食好吸引,就叫咗一條串燒食!