2023-08-16
好耐都冇食日式放題,今晚就叫咗阿女陪我食,御滿屋日本料理放題,食物選擇非常豐富- 新鮮刺身、壽司、日式料理、甜品等,餐廳地方夠大,座位舒適。設有自助區,有湯、沙律、涼拌小食、冷盤海鮮、甜品、飲品等。刺身拼盤:刺身夠新鮮,而且擺設整齊美觀,赤蝦大大隻,肉質彈牙,味道鮮甜;赤貝亦同樣鮮美,口感清爽,三文魚、油甘魚、希靈魚厚切肥美,北海道帶子肉厚鮮甜,泰式生蝦爽口。蒜蓉燒生蠔:焗蠔加入大量蒜蓉,非常香口,味道鮮濃,配上蒜蓉嘅味道特別惹味!竹笙瑤柱蟹肉翅都好足料,味道好香濃。御品鮑汁燴花膠,花膠都好大片,入口充滿著滿滿的蛋白質及骨膠原。鮑汁亦好鮮甜。火炙三文魚壽司,火炙後魚油滿佈,口感細膩。火炙海鰻壽司,蜜甜軟綿。虎蝦天婦羅,外層香脆,蝦肉彈牙。南瓜天婦羅,天婦羅外脆內軟,入口綿密。燒有機菠蘿,菠蘿甜美爽脆。鹽燒海蝦,蝦隻新鮮, 肉質結實,加少許鹽調味, 已能起到提升鮮味。炸物質素高,全部即叫即炸熱辣辣,特別係芝麻雞翼,皮脆肉嫩,非常香口。椰汁流心球,外層酥脆,椰汁味濃濃。芝麻雞翼,雞翼外皮金黃酥脆,芝麻味特香外皮金黃酥脆,. 咬開內裡藏著雪白嫩滑的雞肉,非常香口. 燒紐西蘭羊鞍,採用優質紐西
設有自助區,有湯、沙律、涼拌小食、冷盤海鮮、甜品、飲品等。
竹笙瑤柱蟹肉翅都好足料,味道好香濃。
火炙三文魚壽司,火炙後魚油滿佈,口感細膩。
火炙海鰻壽司,蜜甜軟綿。
虎蝦天婦羅,外層香脆,蝦肉彈牙。
南瓜天婦羅,天婦羅外脆內軟,入口綿密。
燒有機菠蘿,菠蘿甜美爽脆。
椰汁流心球,外層酥脆,椰汁味濃濃。
燒紐西蘭羊鞍,採用優質紐西蘭羊架,再配上自家秘製香草及香料醃製,羊羶味唔會好太重,肉味清且肉汁豐富。
甜品櫃內甜品種類非常之多,一次都真係試唔曬,生果中我最愛哈蜜瓜,爽口又甜美。
每人有一杯自選味道既名牌雪糕,雲呢拿Häagen-Dazs雪糕,士多啤梨Movenpick蛋糕。