2006-04-06 22 浏览
我第一次留食評,都係朋友介紹我睇呢個網站........一睇就睇到鐵板燒,由於無試過,睇到一本就去一試,而且有一些見地,不吐不快........所以在此登記做會員! 9點15分到步,就揀個對正扒爐的吧位坐,都算有氣氛(如果你唔怕油煙的話)環境算企理值80分開始叫野食,侍應無乜禮貌,我一般都係直接同個師父點菜,師父重比侍應好禮貌,但我本人覺得師父可以多少少同客人溝通,食野好講feel,老實講,呢間一本,招呼麻麻食物方面..........唔錯,(大帆立貝)35蚊,好味,其他食物方面都覺得幾好,價錢各樣都幾合理.有樣野唔講唔得,sushi $6 或$8 兩件,好食過百(呔) & (乞衣)島,各位大哥你地仲想點?????人地打開門口做生意,都收到咁平,唔好再蛋裡挑骨啦好冇....另外,$68一板海膽,保證全香港都冇咁平,不過千萬唔好叫,因為冇乜野你食.$18一客牛肉簿燒,一客4件,同樣係冇乜野你食,但好Q好食,個個都叫.$38一客巴西牛扒,正,本人覺得不叫不可,仲有得你揀要幾成熟,掂~~如果想食得平d,可以叫多d sushi,唔好叫咁多鐵板燒.

如果想食得平d,可以叫多d sushi,唔好叫咁多鐵板燒.