趁著假日黎到九龍灣MegaBox Shopping同夾公仔🧸夾到肚餓時決定係附近覓食行到11樓時 見到一間擺左好多可愛小熊🐻既Cafe 兩話不說決定試下呢間特色Cafe!門口放左兩隻超大熊仔 用黎打卡真係一流 相信係呃like之選可惜小妹是日素顏 浪費左一個好的打卡位店內還有好多小熊公仔如果睇得岩仲可以放低銀兩帶佢地返屋企全部熊仔都好可愛好想將佢地據為己有我同男友都有選擇困難症所以點選二人套餐 唔駛諗食咩好$298二人餐包法包餐湯 頭盤 兩份主菜 甜品 飲品 認真抵食!頭盤係意式焗肉醬茄子🍆面頭芝士份量頗多肉醬意粉就食得多 原來肉醬同茄子都可以好夾主菜選左燒美國穀飼厚切小牛扒牛扒八成熟 肉非常粉嫩 點上特製既醋汁酸酸甜甜 份外開胃 芥末醬點牛同樣好配合粟米配上牛油味道似曾相識 整體好味道另一個選了芝士焗蜜桃汁去骨雞腿飯飯係炒飯底 撈埋芝士真係好邪惡雞脾肉滑 食完兩個主菜其實已經好飽二人餐既甜品係雪糕 可以選朱古力味 椰子口味 雲尼拿味 曲奇味 我地選左曲奇味 內裡仲有Oreo 碎的其中一客甜品+$18升級至心太軟真係好好好好好食!一切即刻流哂啲朱古力出黎 好食!好食!好食!(重要既野要
夾到肚餓時決定係附近覓食

另一個選了芝士焗蜜桃汁去骨雞腿飯
飯係炒飯底 撈埋芝士真係好邪惡
雞脾肉滑 食完兩個主菜其實已經好飽

其中一客甜品+$18升級至心太軟
真係好好好好好食!一切即刻流哂啲朱古力出黎 好食!好食!好食!(重要既野要講三次)十級推介

餐飲一杯選左檸檬茶 一杯+$18升級至Pop Pop爆谷紅豆冰 可惜今日已經冇哂爆谷
粒粒紅豆煮得好林身 好起沙 飲落好冰涼

我同男友都覺得好抵

值得一提 如果帶小朋友來用餐 相信佢地一定會好鐘意
除左可以被咁多熊熊圍住 店內仲有迷你圖書閣同玩具閣
可以同其他小朋友一起玩煮飯仔

整體黎講:值得再來!