2016-11-11 8846 浏览
近日秋天到,開始有少少涼意。朋友話好耐冇去Inn side Out食飯,諗起可以坐係Outdoor吹風食飯,的確係一個唔錯的建議,就立即收工去南華會。可能天氣轉涼環境比較舒服,竟然罕有地見到成間餐廳近乎爆滿。好彩我地3個人,重可以搵到一張台坐低大約15分鐘左右就見其他顧客開始要等位,真係幸運。Sweet potato fries係全晚最驚喜的一道。真心有驚喜嘅炸蕃薯條,炸得非常香口,每條既粉漿唔厚,但係完美地包住蕃薯條,唔會流失甜味。蕃薯條本身非常甘甜,好香蕃薯味,吃到唔停得。堅正!炸薯條就正正常常冇咩特別,正常味道。但係比較起炸蕃薯條就冇咁有驚喜。披薩材料有意大利辣香腸,香腸,蘑菇,番茄同埋橄欖。薄批的設計同埋一開16的切法,令人可以一啖一塊Pizza,好方便。味道濃郁,Mushroom的味道最搶眼。豐富嘅芝士溶入通心粉中,加上煙肉、蘑菇、火腿等材料,每一啖都係滿足感,啖啖都食到濃郁嘅芝士味。味道不會太咸,但係口味非常濃厚!滿足一磅的Hot Wings,真係一班食肉獸的最愛。雞翼唔算好辣,但係味道夠哂惹味,唔錯既選擇。

坐低大約15分鐘左右就見其他顧客開始要等位,真係幸運。
2016-11-10