2023-07-08
🐻鴻啤啤串燒 (尖沙咀)🐻尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖話說昨日乳豬收工同同事去左尖沙咀,同事話想飲杯酒喎,佢話佢請客喎😂😂咁我就卻之不恭啦,於是我地去左一間串燒店—鴻啤啤串燒🐻🐻🐻吹水講是非🤣🤣🤣🐷🐷乳豬同同事兩人叫了燒牛舌、燒菠蘿、同埋一杯三得利啤和一杯黑啤酒🐮燒特級牛舌芯🐮乳豬想話個牛舌燒得焦香,食落唔似平時食既牛舌難𡁻,廚師切作條狀,咬下去口感像泰式豬頸肉,但有香香牛肉味,不俗不俗~送酒一流😋😋乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🍍燒菠蘿🍍乳豬平常比較少吃水果,菠蘿就好鍾意食,細個成日食菠蘿腸仔🤭🤭但燒菠蘿就未試過,乳豬以為會好亁身,誰不知是外脆內軟,多汁爽口,值得關注乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷🍺三得利啤酒🍺相信大家飲不少啤酒,三得利啤酒感覺上口味較淡,清香可口,沒有好一股大的麥味,無試過可以試下佢👍👍乳豬推介指數:🐷🐷🐷🐷🐷🐷🐷
尖沙咀金巴利道82-84號金閣大廈地下A號舖
🐮燒特級牛舌芯🐮