2015-04-26 521 浏览
3月尾有日在元朗見到諾亞在教育路圍板裝修,自從吃過諾亞之後,一直念念不忘,筌灣不是我會成日去地方,而家元朗有了分店之後,更加方便我,它開了一段時間,一直冇時間去元朗店光顧,今日和屋企人飲茶之後在元朗行街,經過教育路分店不算太多人排隊,決定買新出蛋捲系列,一直在抹茶同蜂蜜之間作出選擇,草莓不是考慮之列,我不愛吃草莓,最後揀了蜂蜜買回家,我而家返屋企好近,我買番去做下午茶,我返到屋企之後,立即用刀切開蛋捲,蜂蜜味道剛剛好,口感又不太甜,Cream又好多,十分好味,下次再買抹茶系列食物水準原味蜂蜜鮮乳蛋捲,我覺得好好味,Cream又好多甜味,我覺得甜味剛剛好,又不會太甜服務我覺得元朗店都OK環境比筌灣店,地方大好多,感覺幾好價錢79元,合理價錢,並不算太貴番吃有時間再買

食物水準

原味蜂蜜鮮乳蛋捲,我覺得好好味,Cream又好多

甜味,我覺得甜味剛剛好,又不會太甜

我覺得元朗店都OK

比筌灣店,地方大好多,感覺幾好

價錢
79元,合理價錢,並不算太貴

番吃
有時間再買
原味蜂蜜鮮乳蛋捲
2015-04-26
5 分钟 (外卖自取)
原味蜂蜜鮮乳蛋捲